Путін замахнувся на священика, який намагався поцілувати його руку (відео)

Поділитися
© s01101.livejournal.com
Президент Росії Володимир Путін під час офіційного візиту на святий острів Валаам потиснув руки кільком прихожанам, які прибули на раду міністрів і одному з священиків. Інший священнослужитель монастиря замість рукостискання віддав перевагу в поясному поклоні поцілувати руку Володимира Путіна. Путін був збентежений такою поведінкою, після чого з незадоволеним поглядом замахнувся на нього кулаком.

Президент Росії Володимир Путін агресивним жестом висловив своє невдоволення, коли ігумен Спасо-Преображенського Валаамського монастиря Мефодій намагався поцілувати йому руку.

За інформацією прес-секретаря Валаамського монастиря Михайла Шишкова, ігумен спробував поцілувати руку президента Росії Володимира Путіна на знак визнання народом Македонії «великого російського народу».

Поцілунок руки характерний для східного православ'я. Цей жест означає смиренність, і в цій традиції не тільки мирянин цілує руку священику, але і священик - мирянину. Шишков повідомив, що священик є помічником ігумена Валаамського монастиря з прийому гостей.


«Він македонець, він приїхав до Росії з Македонії і вирішив присвятити себе служінню Богу. Я особисто підійшов до батька Мефодія і запитав - ось у ЗМІ обговорюється питання, чому ви поцілували руку президента Росії. Він відповів - «Я поцілував руку президента Росії на знак визнання маленьким народом великого російського народу», - розповів Шишков. !zn

Читайте також:

Головний дипломат ЄС осоромилася перед зустріччю з президентом: «Я не знаю, як він виглядає» (відео)


Кандидата у президенти США на 1 квітня розіграв власний передвиборчий штаб (відео)

Німці очолили рейтинг найбільш недотепних націй

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі