Путін спростить отримання громадянства РФ для вихідців із Російської імперії

Поділитися
© politico.com
Президент Росії вважає, що «роль співвітчизників, які постійно проживають за кордоном, вимагає ґрунтовного переосмислення». «Вважаю за необхідне знову повернутися і до питання про полегшений порядок надання російського громадянства», - підкреслив Путін.

Президент Росії Володимир Путін поверне полегшений порядок надання російського громадянства тим, хто був громадянином СРСР і прямим нащадкам, які народилися в Радянському Союзі та Російської імперії.

Про це він повідомив на нараді послів і постійних представників у Москві.

«Вважаю за необхідне знову повернутися і до питання про полегшений порядок надання російського громадянства тим, хто був громадянином СРСР і прямим нащадкам, які народилися в Радянському Союзі та Російській імперії», - підкреслив Путін.

- Путін сконцентрується на зміцненні впливу на пострадянському просторі

Він додав, що «роль співвітчизників, які постійно проживають за кордоном, вимагає ґрунтовного переосмислення, оскільки багато хто хоче бути корисними своїй історичній Батьківщині, хоче підтримати її, а наші закордонні установи недооцінюють такий настрій і не належною мірою орієнтують свою роботу на цю важливу ділянку».

Раніше представники українських правих сил неодноразово заявляли, що Росія активно паспортизує громадян Севастополя. У той же час в Україні подвійне громадянство заборонене. !zn

Читайте також:

Глава адміністрації Путіна: Закон про російську мову піде Україні на користь

Янукович не звинувачує Путіна у високих цінах на газ для України

Путін очолив російсько-українську міждержавну комісію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі