Представники ПАРЄ поговорили з Тимошенко про здоров'я і політику

Поділитися
Під час зустрічі представники Ради Європи говорили "про ті речі, які хотіла розповісти Тимошенко": про умови лікування, про її утримання і про питання про здоров'я.

Зустріч екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка перебуває на лікуванні в ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" в Харкові, зі співдоповідачками Парламентської асамблеї Ради Європи Маріеттою де Пурбе-Лундін і Маїліс Репс, а також секретарем комітету Басом Кляйном тривала близько трьох годин, у середу, 16 травня.

Представники Ради Європи також змогли поспілкуватися з лікарем Ю.Тимошенко Лутцом Хармсом із німецької клініки "Шаріте".

"Під час нашої зустрічі ми говорили про ті речі, які хотіла нам розповісти пані Тимошенко: про умови її лікування, про її ув’язнення і, звісно, про питання, пов'язані з її здоров'ям", - сказала М.Репс на брифінгу в ЦКБ у середу. Вона зазначила, що частина бесіди була присвячена політиці та майбутнім парламентським виборам.

У свою чергу М. де Пурбе-Лундін повідомила, що заяву за підсумками зустрічі буде зроблено завтра на прес-конференції в Києві.

"Оскільки ми щойно провели таку зустріч з пані Тимошенко та лікарем, ми не готові зараз робити заяву. Завтра о 15:00 у нас в Києві буде прес-конференція. Багато з того, про що ми розмовляли з пані Тимошенко, було сказано приватно й конфіденційно, і ми хотіли б, щоб воно таким і залишилося", - наголосила вона.

Відповідаючи на запитання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна" про стан здоров'я Ю.Тимошенко, М. де Пурбе-Лундін сказала: "Вона звикла до стресу, вона була кандидатом у президенти, й вона дуже сильна жінка".

За словами кореспондента агентства, представники Ради Європи зайшли на територію лікарні близько 15:00, залишили територію медзакладу близько 18:30. !zn

Читайте також:

Кузьмін впевнений, що процес Тимошенко - найсправедливіший у світі


Тимошенко відмовилася лікуватися в знак протесту проти оприлюднення її розпорядку дня

Луценко закликав Меркель одягнути на Євро-2012 футболку "Юлі - волю!"

Тимошенко погодилася продовжувати лікування в лікарні


Тимошенко в травні крім президента Литви відвідають ще посол США, заступник Хілларі Клінтон і представники ПАРЄ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі