Партія Тігіпка розпочала процес самоліквідації

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Партія Тігіпка приступила до самоліквідації. Першою процедуру почала Вінницька обласна організація політичної партії «Сильна Україна».

Партія «Сильна Україна» приступила до реалізації рішення другого з'їзду партії, що оголосив у середині лютого про самоліквідацію. Згідно з процедурою, обласні осередки тепер повинні надрукувати оголошення про ліквідацію у ЗМІ та прийняти вимоги кредиторів. Першою повідомлення про свою ліквідацію у «Голосі України» надрукувала Вінницька обласна організація політичної партії «Сильна Україна». У зв'язку з майбутньою ліквідацією Вінницький партосередок створив ліквідаційну комісію на чолі Григорієм Деруном.

Після виплати кредиторам протягом двох місяців, партія віце-прем'єра Сергія Тігіпка припинить своє існування і буде викреслена з Єдиного держреєстру юридичних і фізичних осіб.

Одночасно з ліквідацією відбувається подання заяв членів «Сильної України» у Партію регіонів. Так, про подання заяв повідомив новий заступник голови Харківської облдержадміністрації, депутат Харківської облради, керівник обласної організації партії «Сильна Україна» Андрій Моченков.

За його словами, він особисто кілька днів тому написав заяву про вступ до Партії регіонів, і «найближчим часом це зроблять депутати Харківської обласної ради з фракції «Сильна Україна», яка налічує 9 осіб.

У той же час відзначив він, заяви про вступ до Партії регіонів навряд чи напишуть всі 100% членів «Сильної України».

Нагадаємо, 17 березня 2012 року голова Партії регіонів, прем'єр-міністр Микола Азаров і голова партії «Сильна Україна» віце-прем'єр Сергій Тігіпко підписали рішення про злиття їхніх політичних сил на основі Партії регіонів. На з'їзді «регіоналів» Тігіпко був обраний заступником Азарова. !zn

Читайте також:

Партія Тігіпка приєдналася до Партії регіонів

ПР планує об'єднатися ще з двома партіями

Партія Тігіпка самоліквідувалася перед приєднанням до Партії регіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі