Німецькі лікарі вважають, що переведення Тимошенко у в'язницю загрожує їй інвалідністю

Поділитися
Німецькі лікарі стурбовані станом здоров'я колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яка голодує вже 12-й день, і мають намір приїхати в Україну на наступному тижні.

Лікарі німецької клініки «Шаріте» планують відвідати екс-прем'єра Юлію Тимошенко на наступному тижні, вони стверджують, що переведення в колонію може призвести до інвалідністі. Про це повідомила її дочка Євгенія.

«Так, звичайно, вони планують (приїхати). Сьогодні мені подзвонив професор Айнгойпль (голова правління клініки «Шаріте» Карл Макс Айнхойпль-ред.) і сказав, що вони дуже стурбовані, і планують приїхати протягом наступного тижня, якщо вона не припинить голодування, а також поговорити про її подальше лікування», - сказала Євгенія Тимошенко.

«Вони також говорять, що переведення її до в'язниці може взагалі призвести до інвалідності. Тому це теж дуже небезпечно», - зазначила дочка екс-прем'єра.

Вона також висловила сумнів у тому, що Тимошенко зможе взяти участь у судовому засіданні в справі ЄЕСУ 13 листопада.

- Чоловік Тимошенко закликав дружину припинити голодування заради майбутнього України

«Я сумніваюся в цьому. Тому що більшу частину часу вона лежить. І, звичайно, після того, як вона відмовилася від процедур у зв'язку із заявою німецьких лікарів, стан її здоров'я погіршився. У неї постійний біль. Тобто, вона не може самостійно рухатися. Я думаю, що в такому стані їй неможливо буде приїхати до суду», - сказала Євгенія.

Вона повідомила, що говорила з матір'ю по телефону в четвер.

«Я змогла поспілкуватися з нею вчора. Їй надали можливість 5 хвилин поспілкуватися зі мною по телефону, а також з її мамою. Ця можливість трапляється дуже рідко, тому ми були дуже раді почути її», - зазначила дочка, додавши, що не бачила Тимошенко вже тиждень.

Як повідомлялося, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти результатів виборів.

Раніше вона вже оголошувала голодування в квітні поточного року, коли вибухнув скандал про так звану примусову госпіталізацію екс-прем'єра в ЦКЛ № 5 Харкова.

Курс лікування Тимошенко в харківській лікарні курують лікарі з берлінської клініки «Шаріте».

Останнє засідання міжнародної медкомісії пройшло в Харкові за участю німецьких лікарів «Шаріте» Карла Макса Айнхойпля, Лутца Хармса і Анетт Райссхауер 14 жовтня. За результатами роботи медкомісії спільно було прийнято рішення про продовження термінів перебування Тимошенко в стаціонарі. !zn

Читайте також:

Власенко переконаний, що влада намагається перекласти відповідальність за життя Тимошенко на німецьких лікарів


Тимошенко відмовляється припинити голодування, українські лікарі сподіваються на німецьких колег

Пенітенціарна служба просить Лутковську приїхати до Тимошенко і «вплинути на неї»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі