Німецькі лікарі закликають Януковича відпустити Тимошенко лікуватися в Європі

Поділитися
© gazetavv.com
Німецькі лікарі виключили будь-яку симуляцію симптомів з боку Тимошенко, і заявили про те, що її успішне лікування неможливе в Україні, де клініки не мають необхідного оснащенням і методики. Глава клініки «Шаріте» Карл Макс Айнхойпл звернувся до Віктора Януковича із закликом: «Будьте президентом, який несе відповідальність за гуманітарні цінності, і дайте їй можливість лікуватися за кордоном в Європі».

Лікарі німецької клініки «Шаріте», які два тижні тому обстежили колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко в Качанівській колонії Харкова, назвали діагноз укладеної - хронічна грижа міжхребцевого диска. Про результати обстеження вони повідомили 27 листопада на прес-конференції в Берліні.

При цьому німецькі лікарі виключили будь-яку симуляцію симптомів з боку Тимошенко, і заявили про те, що її успішне лікування неможливе в Україну, де клініки не мають необхідного оснащенням і методики. Крім того, вони наполягають на наданні Тимошенко можливості лікування в берлінській клініці, і готові їй допомогти.

Глава правління клініки Карл Макс Айнхойпл підкреслив: «
Ми відчуваємо свою відповідальність за здоров’я Юлії Тимошенко, яку після обстеження сприймаємо як свою пацієнтку. Ескалація подій навколо неї і голодування, яке вона проводить вже кілька днів, дозволяють припускати вплив на стан здоров’я пані Тимошенко і викликають необхідність в новому обстеженні, яке буде проведене нами найближчим часом».

У мережі з'явилися знімки синців Тимошенко (фото)

Водночас він оцінює можливість дозволу Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини як малоймовірну, але знову запевнив, що її готові прийняти в клініці «Шаріте».

Крім того, він звернувся до президента України Віктора Януковича з закликом: «Будьте президентом, який несе відповідальність за гуманітарні цінності, і дайте їй можливість лікуватися за кордоном в Європі».

Як повідомило раніше джерело в МЗС Україні, німецькі лікарі на наступному тижні знову прибудуть в Україну, щоб обстежити Тимошенко.

Читайте також:

Німецькі лікарі приїдуть для огляду Тимошенко наступного тижня, - ЗМІ

Чорновіл: Теракти в Дніпропетровську відвернуть увагу від Тимошенко

МЗС запросив німецьких лікарів знову обстежити Тимошенко

Тимошенко: Я думала, що настали останні хвилини мого життя

Тимошенко з 20 квітня оголосила голодування, - Власенко

Серед українських політиків з негативно-іронічної тональністю на ТБ найчастіше згадують Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі