МВС: Развозжаєва вивезли з України іноземні силовики

Поділитися
© : с личной страницы Леонида Развожаева
У МВС України заявили, що Развозжаєва викрали не злочинні елементи і це, мовляв, не кримінальне питання, а питання взаємодії силових структур, про яку міліція нічого не знає. Тим не менш, міліція проводить дослідчу перевірку інциденту.

Стосовно російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва на території України діяли не злочинні елементи, а силові структури інших країн, про що можна зробити висновок з відео, оприлюдненого російськими телеканалами, вважають в МВС України.

"Зрозуміло, що це були не злочинні елементи. Це не кримінальне питання, а питання взаємодії силових структур, про яку я нічого не знаю", - сказав в інтерв'ю в четвер начальник управління зі зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

При цьому він додав: "Найімовірніше, діяли силовики або силові структури інших країн. І про це можна зробити висновок, якщо подивитися відео, яке було на російському телебаченні на наступний день, де він (Развозжаєв) був у супроводі співробітників російського ФСБ".

Між тим, за словами Поліщука, ще 19 жовтня у Солом'янське райуправління міліції Києва надійшла заява від жінки 1983 р.н., адвоката Развозжаєва про неправомірні дії щодо її підзахисного.

"За даною заявою проводиться дослідча перевірка", - додав Поліщук.

Нагадаємо, у представництві ЄС в Україні заявили, що українські органи влади повинні ретельно розслідувати ситуацію зникнення в Києві Леоніда Развозжаєва. Звинувачення на адресу української сторони у представництві назвали «дуже серйозними». !zn

Читайте також:

Євросоюз закликав Україну розслідувати викрадення Развозжаєва

У Росії стверджують, що викрадення Развозжаєва було узгоджено і з українською стороною

Новий адвокат Развозжаєва оформить відмову від явки з повинною

Развозжаєва в Києві заштовхали в автівку, обв’язали скотчем, надягли на голову шапку і відвезли

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі