Мер Миколаєва написав заяву на вступ до Партії регіонів

Поділитися
© zpravy.idnes.cz
Міський голова Миколаєва Володимир Чайка напередодні написав заяву з проханням прийняти його в члени Партії регіонів. Про це він повідомив сьогодні, 18 серпня, одному з регіональних ЗМІ.

Міський голова Миколаєва Володимир Чайка напередодні написав заяву з проханням прийняти його в члени Партії регіонів. Про це він повідомив сьогодні, 18 серпня, одному з регіональних ЗМІ.

«Я тричі виходив на вибори безпартійним. Нинішній закон прив'язує і депутатів, і мерів міст до тієї чи іншої партії, бо тільки через партії здійснюється висування кандидатів», - пояснив своє рішення Чайка.

За його словами, «і депутати, і мер повинні працювати не на партії, не на партійні структури, а на поліпшення життя містян».

«Це взаємна відповідальність - партії за кандидата, або за мера, і відповідальність мера, що підтримує політику партії», - сказав мер Миколаєва.

Він підкреслив, що на останніх виборах президента підтримку 75% містян отримав лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

«Що повинен робити мер? Підкоритися вибору більшості миколаївців, що я і зробив. Я ніколи не був в опозиції ні до Президента, ні до уряду. Інша справа, що я - як незалежний мер, був, можливо, відвертішим у судженнях, які і висловлював на нарадах у Президента або прем'єра», - зауважив він.

Миколаївський міський голова підкреслив, що йому нелегко було ухвалити таке рішення.

«Я сподіваюся, що після виборів ми разом з обласною владою розробимо програму розвитку Миколаєва, столиці наший області, і працюватимемо над її здійсненням спільно, тому що багато питань неможливо вирішити поодинці, без взаємодії з обласною владою, з урядом», - сказав Чайка.

Раніше повідомлялося про те, що в Партію регіонів вступив міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, а також – мери ще трьох міст Дніпропетровської області.

За матеріалами: Mukola.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі