Луценку стало гірше: він відмовляється від їжі і вкритий плямами

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Дружина Юрія Луценка, що провідала чоловіка в колонії, схвильована значним погіршенням стану його здоров'я.

Стан здоров'я ув'язненого у Менській колонії екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка значно погіршився, заявила його дружина Ірина Луценко.

Ірина Луценко відвідала чоловіка у вівторок, 6 листопада, повідомляє прес-служба Народної самооборони.

«Йому прописали постільний режим, два дні він перебуває виключно на знеболюючих препаратах і відмовляється від їжі», - розповіла вона.

«Юрі було складно дійти до кімнати побачень. Все його тіло вкрито червоними плямами, його турбують постійні запаморочення і нудота», - підкреслила Ірина Луценко.

За її словами, окрім стаціонарного лікування Луценка необхідно і дотримання суворої дієти, зокрема, теплою білкової їжі.

«Проте на моє прохання забезпечити Луценку дієту керівництво колонії відмовило», - зазначила вона.

«Максимум, що дозволили собі працівники колонії - це постільний режим для Луценка. Це їхній рецепт для лікування цирозу печінки, гепатиту й інших тяжких хвороб, що входять до переліку захворювань, що є підставою для звільнення засуджених від подальшого відбування покарання», - заявила дружина екс-міністра.

Нагадаємо, суд визнав Юрія Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів суд і засудив його до чотирьох років позбавлення волі. Під час перебування в СІЗО йому були поставлені діагнози: жирова хвороба печінки (стеатоз), наявність початкових ознак портальної гіпертензії, гастрит, хвороба сигмовидної кишки, а також вірусний гепатит TTV.

11 жовтня засудженого Луценка обстежили в Чернігівській обласній клінічній лікарні. Як повідомили у Держпенітенціарній службі, захворювань, які б передбачали стаціонарне лікування Луценка, не виявлено. Стан здоров'я пацієнта було названо задовільним. !zn

Читайте також:

Журналістам показали камеру Луценка (ВІДЕО)

Луценко три дні пролежав у медчастині, де «його лікували знеболювальним»

Держпенітенціарна служба не бачить причин звільняти Луценка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі