Лазаренко відхрещується від вбивства Гетьмана і Щербаня

Поділитися
© ieshua.org
Колишній прем'єр-міністр України Павло Лазаренко категорично заперечує свою причетність до замовних вбивств Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана.

Про це йдеться в його заяві, переданій адвокатом П.Лазаренка Мариною Довгополою.

«Я, Лазаренко Павло Іванович, неодноразово заявляв і заявляю, що не маю ніякого відношення до замовних вбивств Є.Щербаня і В.Гетьмана, які вже багато років намагаються на мене «повісити» в Україні», - йдеться в заяві.

На думку П.Лазаренка, «всі ці звинувачення не мають під собою ніякого ґрунту і є черговою спробою дискредитувати мене для здійснення замовлення».


Нагадаємо, П.Лазаренка буде звільнено з в'язниці у США 1 листопада 2012 року.

12 жовтня СБУ порушила кримінальну справу проти екс-прем'єра Ю.Тимошенко та П.Лазаренка за підозрою у спробі розкрадання державних коштів.

Суть обвинувачення полягає в тому, що Ю.Тимошенко, будучи президентом і фактичним власником корпорації ЄЕСУ, за попередньою змовою з Лазаренком спробувала вкрасти з держбюджету кошти, поклавши на Кабмін зобов'язання ЄЕСУ перед Міноборони Росії на суму 405,5 млн доларів.

Раніше партія ВО «Батьківщина» заявила, що силові структури шантажують Петра Кириченка з метою надання ним свідчень проти Ю.Тимошенко.

Генеральна прокуратура звернулася до США з проханням дозволити провести допит осіб, причетних до діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України» у новій справі колишнього прем'єра.

У вересні 2011 року ГПУ затримала дружину Кириченка Ізабеллу, яка приїхала до Києва нібито для того, щоб продати київську квартиру чоловіка.

Раніше суд заборонив СБУ проводити обшук у квартирі колишнього головного бухгалтера корпорації «ЄЕСУ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі