Комуністи побоялися йти маршем по Хрещатику

Поділитися
Комуністи побоялися йти маршем по Хрещатику
Представники Компартії відмовилися від проведення маршу центральною вулицею Києва, побоюючись провокацій з боку націоналістів.

Представники Компартії відмовилися від проведення 7 листопада маршу Хрещатиком в Києві, щоб уникнути зіткнення з силами націоналістів.

Як повідомив один з лідерів КПУ Георгій Буйко, раніше комуністи мали намір пройти Хрещатиком до Європейської площі з нагоди чергової річниці революції.

«Однак у зв'язку зі сформованою ситуацією і можливими провокаціями націоналістичних сил, було прийнято рішення провести акцію на Бессарабській площі», - повідомив він.

Вранці 7 листопада на Бессарабській площі зібралися близько 500 прихильників КПУ. Вони тримають червоні прапори, біля пам'ятника Леніну розгорнули транспарант з написом «Повернемо країну народу».

На площі встановлена невелика сцена, де плануються виступи лідерів та активістів партії. По периметру знаходиться значна кількість співробітників міліції.

Нагадаємо, раніше партія ВО «Свобода» подала заявку на проведення о 9.00 на Майдані Незалежності акції вшанування пам'яті жертв комуністичного режиму.

27 жовтня Окружний адміністративний суд Києва заборонив до 12 листопада проводити будь-які масові заходи в центрі столиці. !zn

Читайте також:

Центр Києва можуть перекрити через політичні акції

Партія регіонів не дозволить Тягнибоку ображати в Раді комуністів

Опозиція закликала людей до безстрокової акції протесту

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі