Дружина Луценка не виключає, що цироз печінки у її чоловіка може перерости у рак

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Цироз печінки, виявлений у екс-міністра внутрішніх справ, може перерости в онкологію. Якщо Луценко не отримає належного лікування це може призвести до летального результату.

Початкова стадія цирозу печінки у екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка може поступово перейти у рак. Таку думку в ефірі «5 каналу» в передачі «Підсумки дня» висловила дружина Луценка.

Вона нагадала, що у її чоловіка виявили початкову стадію цирозу печінки, підтвердженням чого є портальна гіпертензія і розширення вен стравоходу.

«Чоловіка треба лікувати. І це підтвердили члени комісії, які сказали, що якщо не лікувати цю хворобу, то людина може дійти до того, що початковий цироз печінки може перерости у рак і людина може померти. Але розуміючи, що мого чоловіка затримали не на місяць-два, а йому дали чотири роки, і ситуація в Європейському суді може затягнутися, то фізично людина може не витримати весь цей період, і ця хвороба може дійти до раку і навіть летального результату», - підкреслила вона.

Раніше дружина Луценка заявляла про те, що її чоловіка заразили гепатитом при переливанні крові у СІЗО.

Як повідомлялося, 6 квітня Луценка направили лікарню швидкої медичної допомоги на обстеження. Таке рішення було прийнято за результатами комісійного обстеження Луценка лікарями МОЗ і пенітенціарної служби України, а також після відповідного прохання самого ув'язненого.

За словами тюремників, Луценко, можливо, проведе у лікарні більше тижня.

Раніше Печерський суд вирішив звернути увагу керівництва Київського СІЗО та управління Департаменту виконання покарань щодо наявності важких хвороб у підсудного Юрія Луценка, які необхідно лікувати, і повідомити про це суд не пізніше одного місяця з дня винесення рішення.

Згідно з медичним висновком він хворий на цироз печінки, є небезпека виникнення у нього онкологічного захворювання. За рішенням судді від 19.9.2011, переведення до лікарні не було дозволено. !zn

Читайте також:

Луценко дізнався про новий серйозний діагноз

Пенітенціарна служба показала палату Луценка (відео)

Влада намагається відправити Луценка і Тимошенко лікуватися за кордон і зробити їх «втікачами», - Ар'єв

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі