Дочка Тимошенко сподівається, що її маму звільнять до початку Євро-2012

Поділитися
© с официального сайта Юлии Тимошенко
Перенесення Вищим спеціалізованим судом розгляду касаційної скарги Тимошенко є спробою влади знайти способи протримати екс-прем'єра у в'язниці якомога довше. Дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко вважає звільнення політв'язнів повністю підвладним президенту.

Дочка колишнього прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія сподівається на звільнення матері до чемпіонату Європи 2012 року з футболу, який стартує 8 червня. Про це вона заявила в інтерв'ю британській телекомпанії BBC.

«Я дійсно сподіваюся, що ситуація може бути вирішена до чемпіонату. Це повністю у владі президента - звільнити політичних ув'язнених і дозволити їм брати участь у виборах в цьому році», - зазначила вона.

При цьому перенесення на 26 червня Вищим спеціалізованим судом з розгляду цивільних і кримінальних справ розгляду касаційної скарги на вирок Тимошенко Євгенія пояснила, як спробу влади знайти способи протримати екс-прем'єра у в'язниці якомога довше.

Євгенія Тимошенко також зазначила, що Євро-2012 має пройти в Україні, як і планувалося, оскільки її матір боролася за право проведення чемпіонату в нашій країні. Ще на початку травня вона дякувала європейцям за бойкот Євро-2012 і назвала це рішення деяких європейських країн справедливою реакцією на дії режиму Януковича.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з РФ.

В даний час у Харкові проходять судові засідання ще за одним звинуваченням, яке інкримінують Ю.Тимошенко, що стосується діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України». !zn

Читайте також:

Лікуванням Тимошенко займеться головлікар берлінської клініки «Шаріте»

У Європарламенті бачать вирішення «невеликої трагедії з Тимошенко» в Європейському суді

Європарламент закликав Україну негайно звільнити політв'язнів

Піскуна можуть посадити, якщо Тимошенко визнають винною у справі ЄЕСУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі