Зеленський про медіа війну з Ахметовим та можливу кооперацію з Коломойським

Поділитися
Зеленський про медіа війну з Ахметовим та можливу кооперацію з Коломойським Фото: скриншот з youtube © Офіс президента
Президент вважає, на зараз на нього здійснюється медіаатака.

На питання журналіста з приводу медіавійни між президентом Володимиром Зеленським та телеканалами, що належать Ренату Ахметову, а також можливими зв’язками з Ігорем Коломойським за для отримання можливої підтримки вже у ЗМІ на тлі розділення "Укрнафти", Зеленський відповів що зараз відбувається медіаатака на нього, а війни ніякої немає.

Про це він заявив під час пресмарафону, який зараз триває у Києві. 

"Розділення "Укрнафти" це складна судова справа. Мені свого часу про неї доповідав пан Коболєв… Всі говорили, що там є заборгованість НАК "Нафтогазу" перед "Укрнафтою", бо хтось зробив так, що Коломойський є партнером з державою в "Укрнафті". Питання розділення виникло давно й питання ще не вирішене. Всі мені казали, що є велика вірогідність, що компанії, що володіють акціями "Укрнафти" можуть виграти суд, тому що державна заборгованість була дуже велика, декілька мільярдів. У нас на сьогодні немає грошей в бюджеті платити будь-кому, включаючи й компанію Коломойського. Тому щодо союзу з Коломойським, ми з ним не проводимо ніяких розмов з цього приводу й не проводили дуже довгий час. Я думаю, два роки", - відповів Зеленський на частину питання.

Також Зеленський нагадав, що у нього не має власного медіамайданчика.

"У нас (президент та партія "Слуга народу", - Ред.) немає медіамайданчика... Сьогодні медіа ДТЕКу… я вважаю, оголосило боротьбу зі мною через один простий закон – деолігархізація. Всі розуміють, що коли ця медіавійна почалась, це не є якимось секретом, ми розуміємо що це реакція особисто Рената Ахметова. Він має розуміти, що у нас країна під назвою Україна, а не під назвою ДТЕК. Тому ключем від держави у нього немає.

Вся ця історія мені нагадує, вибачте за відвертість, сьогодні бізнесмена втягнули у конфлікт і він воює з державою. Я вважаю, що це велика помилка, так само як це робиться з депутатами у Верховній Раді України. Вибачте, але так не може бути, тому що партії у Ахметова та Авакова немає, а створювати з окремих депутатів інших партій за яких голосували люди… Не можна утворити симбіоз "Партії регіонів" й "Народного фронту" з інших депутатів, бо за них не голосували.

У мене не має медіа союзників, на жаль, я вважаю, що мій головний союзник народ України", - зазначив президент України.

Нагадаємо, що політична партія "Слуга народу" ігноруватиме ефіри на телеканалах "Україна" та "Україна 24", які належать Рінату Ахметову. Речниця політсили Юлія Палійчук. 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі