За перемогу на Євро-2012 збірна України отримає 12,5 млн євро

Поділитися
За перемогу у кожному матчі на груповому етапі команда отримає 500 тисяч, за нічию - 250 тисяч. За вихід із групи національна команда отримає два мільйони євро. Стільки ж - за вихід у півфінал. За вихід у фінал - 3 мільйони, за перемогу в ньому - 4,5 мільйона євро. Максимальна сума, яку може заробити українська збірна, становить 12,5 мільйона євро. Збірна Німеччини у разі перемоги на Євро-2012 отримає в цілому 7 мільйонів євро.

Максимальна сума, яку можуть заробити футболісти і тренерський штаб збірної України у разі перемоги на чемпіонаті Європи, становить 12,5 мільйона євро, повідомив інформаційний центр "Україна-2012".

"У порівнянні з преміальними інших збірних, що беруть участь у чемпіонаті Європи, у нас фінансовий стимул кращий. За перемогу в кожному матчі на груповому етапі команда отримає 500 тисяч, за нічию - 250 тисяч. За вихід з групи національна команда отримає два мільйони євро. Стільки ж - за вихід у півфінал. За вихід у фінал - 3 мільйона, за перемогу в ньому - 4,5 мільйона євро", - заявив президент федерації футболу України Григорій Суркіс.

Таким чином, максимальна сума, яку може заробити українська збірна, становить 12,5 мільйона євро. Для цього потрібно перемогти у всіх іграх. У разі двох перемог на груповому етапі, що напевно забезпечить команді вихід у плей-офф, і далі аж до фіналу, сума преміальних становитиме 12 мільйонів.

Для порівняння, збірна Німеччини у разі перемоги на Євро-2012 отримає в цілому 7 мільйонів євро, а польська команда - трохи менше чотирьох мільйонів.

Нагадаємо, за кожну перемогу на груповому етапі команди отримають від УЄФА по мільйону євро, за кожну нічию - 500 тисяч. Чвертьфіналісти розбагатіють на 2 мільйона кожен, півфіналісти - на 3, фіналісти - на 4,5. Чемпіон ж Європи додатково отримає 7,5 мільйона євро. Загальний заробіток переможця може скласти 23,5 мільйона.

Читайте: Україна в останньому товариському матчі перед Євро-2012 програла Туреччині (відео)

Як відомо, збірна України провела в німецькому місті Інгельштадт свій третій і заключний товариський матч в рамках фінальної підготовки до Євро-2012, поступившись збірній Туреччини - 0:2.

"Звичайно, я бачу варіант оптимального складу. Хоча сумніви щодо двох-трьох позицій ще присутні. Разом з тим можу вас запевнити, що 11 червня ви побачите зовсім іншу команду, ніж сьогодні. Я в цьому переконаний!", - заявив він після матчу, повідомляє прес-служба Федерації футболу України. !zn

Читайте також:

Суперники України на Євро-2012, збірні Швеції та Франції, перемогли в останніх контрольних матчах (відео)

Збірна Франції визначила склад на Євро-2012

Французький уряд в повному складі приєдналася до бойкоту Євро-2012 в Україні

Майже половина учасників Євро-2012 прибули до табору постійного базування в Польщі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі