Опитування: Євро-2012 тільки погіршив туристичний імідж Україні

Поділитися
Більше половини німецьких менеджерів з туризму вважають, що Євро-2012 лише погіршив туристичний імідж України. Особисто приїхати в Україну під час чемпіонату хотіли б лише 14% з них.

Українська влада заявляє про довгострокові переваги, що їх дасть Євро-2012 для країни, проте в Європі впевнені, що чемпіонат тільки погіршив туристичний імідж України. Такий результат опитування, здійсненого консалтинговою фірмою Trendscope на замовлення Travel Industry Club, що представляє інтереси німецького турбізнесу.

Згідно з даними цього опитування, 52% менеджерів у сфері туризму вважають, що Євро-2012 приніс туристичному іміджу країни більше шкоди, ніж вигоди. І тільки 32% вважають, що Україну можна сприймати як привабливе місце для туристів. До того ж відвідати Україну особисто під час чемпіонату хотіли б 14% менеджерів.

Дві третини респондентів (69%) вважають, що ЗМІ об'єктивно і зважено висвітлюють ситуацію в Україні, що піддається різкій критиці за судове переслідування колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Що стосується Польщі, на території якої також відбувається частина матчів Євро-2012, то лише 21% опитаних вважає, що ця країна постраждає від негативного іміджу України. !zn

Читайте також:

Донецький аеропорт подорожчав для українських платників податків ще на 700 млн грн

Після початку Євро-2012 в Києві впала кількість відвідувачів закладів культури

На Євро-2012 вже витратили 80 млрд грн державних коштів

Hyundai - потяги для багатих Або не дуже зручні й дорогі електрички на Київ?

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі