Рівненські лісничі придбали Toyota Camry під виглядом сміттєзбирача

Поділитися
© pravda.com.ua
В технічному завданні конкурсної документації вказано, що планується придбати автомобіль для вивезення сміття. Разом з тим вказано марку бажаного сміттєзбирача – Toyota Camry.

ДП «Клесівське лісове господарство» (Рівненська обл., Сарненський р-н ) 18 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Агат авто» на придбання легкового автомобілю Toyota Camry 3.5 А/Т (5N) вартістю 422 тис. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В технічному завданні конкурсної документації вказано, що планується придбати «автомобіль вантажний (сміттєзбирач – автомобіль для вивезення сміття)». Разом з тим вказано марку бажаного сміттєзбирача – Toyota Camry 3.5 А/Т (5N). Також наведено необхідні характеристики авто – п’ять пасажирів, повна маса – 2,1 т, коробка автомат, витрати пального – 9,5 л/100 км, робочий об’єм – 3500 см.куб, потужність 260-290 к.с.

Нагадаємо, Кабінет міністрів встановив ліміт легкових автомобілів, що обслуговують органи виконавчої влади. Про це йдеться у постанові Кабміну від 26 грудня 2011 року.

Органам виконавчої влади, зазначеним у додатках до постанови, заборонено орендувати легкові автомобілі понад встановлений ліміт, а також доручено «привести протягом двох місяців загальну кількість легкових автомобілів ... у відповідність із встановленим лімітом».

Так, для обслуговування центрального апарату Мінфіну і МВС встановлено ліміт у 10 автомобілів, Міноборони - 12, Державної податкової служби - 15.

Для Мінрегіонбуду, Мінекономрозвитку та Мін'юсту встановлено ліміт у 8 автомобілів, Міненерговугілля, МЗС - по 7. !zn

Читайте також:

Колесніков залишив підлеглих без службових автівок і мобілок

Клюєв передав в ГПУ дані про 32 «предмети розкоші», закуплені держпідприємствами

Українців запитають, звідки в них гроші на купівлю дорогих авто

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі