Дем’єн Хьорст: Нацкомісія України з захисту моралі заборонила б і Біблію

Поділитися
«Навіть із того, що я бачив і читав про цю комісію, схоже, вони й Біблію заборонили б!» — заявив всес...

«Навіть із того, що я бачив і читав про цю комісію, схоже, вони й Біблію заборонили б!» — заявив всесвітньо відомий художник Дем’єн Хьорст, коментуючи для «Дзеркала тижня» можливість розгляду його робіт Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі.

«Звичайно, завжди є супутні реакції, коли щось робиш. Я, звісно, запросив би їх, щоб вони подивилися мої роботи. Справді, чому б не судити про них і з погляду моралі? Це актуально для всього, що відбувається в публічному просторі!» — підкреслив він.

У свою чергу, думку про те, що його київська виставка аморальна, Хьорст вважає «безумством».

«За такого розкладу й м’ясна лавка — теж аморальність. Так, я знав чимало людей, які подібним чином реагували на мої роботи, навіть не бачачи їх. І тут, переконаний, та сама історія: такі ідеї поширюють люди, які просто не бачили моїх робіт», — сказав художник.

Раніше до Нацкомісії України з захисту моралі звернулося Всеукраїнське художнє агентство «Традиція» з проханням розглянути роботи Хьорста на предмет моральності.

Докладніше читайте в статті Ольги Клінгенберг «Дем’єн Хьорст: «Моя київська виставка аморальна? Та це ж просто безумство!» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі