Заворушення у Раді: Суд визнав законним порушення кримінальної справи проти депутатів НУ-НС

Поділитися
Печерський районний суд Києва визнав законною постанову прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно двох народних депутатів від фракції НУ-НС Андрія Парубія та Юрія Гримчака, яких підозрюють у перешкоджанні діяльності Верховної Ради.
Печерський районний суд Києва визнав законною постанову прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно двох народних депутатів від фракції НУ-НС Андрія Парубія та Юрія Гримчака, яких підозрюють у перешкоджанні діяльності Верховної Ради.Відповідний вердикт був винесений у понеділок, 2 серпня. Суд визнав докази, які містяться у матеріалах справи за підозрою у перешкоджанні діяльності парламенту Гримчаком (на фото) і Парубієм, достатніми для її порушення. Тим часом, депутати вирішили скористатися правом на апеляцію і оскаржать рішення Печерського суду у Вищому апеляційному суді. Про це повідомив Андрій Парубій. «Ми знаємо, що Печерський суд особливо славиться своїми політичними рішеннями. Тому сподіваємося, що досвід Печерського суду ще не поширився на всю судову систему. Сподіваємося переконати незалежний суд у тому, що порушення кримінальної справи проти нас є чистою фальсифікацією», - заявив депутат. Нагадаємо, 27 квітня під час ратифікації договору про продовження перебування Чорноморського флоту Росії у Криму, у Верховній Раді відбулися безлади і бійки. Низка депутатів заявляла, що саме Юрій Гримчак та Андрій Парубій кидали у залі засідань димові шашки. Прокуратура Києва 14 травня порушила кримінальну справу проти членів фракції НУ-НС за фактом незаконного впливу на Голову Верховної Ради і народних депутатів з метою перешкоджання виконанню ними службових обов'язків.

За матеріалами ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі