У Міноборони не надходило офіційних листів з KFOR про махінації українських військових з паливом в Косово

Поділитися
У Міністерство оборони України не надходило офіційних листів від штабу сил KFOR про махінації українських миротворців з паливом в Косово. Про це агентству «Інтерфакс-Україна» повідомили в суботу, 18 вересня, оборонному відомстві.
У Міністерство оборони України не надходило офіційних листів від штабу сил KFOR про махінації українських миротворців з паливом в Косово. Про це агентству «Інтерфакс-Україна» повідомили в суботу, 18 вересня, оборонному відомстві.«Ніяких офіційних листів, звернень до Міністерства оборони від штабу сил KFOR в Косово не надходило», - заявили в Міноборони. За інформацією «Дзеркала тижня», військовослужбовці українського контингенту KFOR протягом 2006-2009 рр. здійснювали масштабні махінації з постачаннями і продажем пального в Косово. У розпорядженні редакції «ДТ» є копія листа, який 23 вересня 2009 командувач міжнародної місією KFOR генерал-лейтенант Маркус Бентлер направив заступнику начальника Генштабу ЗСУ, командувачу Об'єднаного оперативного командування ЗСУ генерал-лейтенанту Володимиру Можаровському. У ньому командувач KFOR звинувачує українських військовослужбовців у спотворенні статистики з використання палива, використанні цивільних сховищ для незаконного зберігання палива і підробці митних сертифікатів. За словами Бентлера, контрабандні цистерни з паливом супроводжували навіть представники української військової поліції.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі