"Репортери без кордонів": Неприпустимо, щоб голова СБУ одночасно керував медіахолдингом

Поділитися
Міжнародна громадська організація "Репортери без кордонів" називають неприпустимим, що голова Служби безпеки України одночасно керує медіахолдингом. Про це заявив генеральний секретар організації Жан-Франсуа Жульяр в ефірі «5 каналу» 20 липня.
Міжнародна громадська організація "Репортери без кордонів" називають неприпустимим, що голова Служби безпеки України одночасно керує медіахолдингом. Про це заявив генеральний секретар організації Жан-Франсуа Жульяр в ефірі «5 каналу» 20 липня."Мені здається неможливим, щоб голова СБУ був одночасно керівником медіахолдингу", - вважає Жульяр. Він назвав таку ситуацію "конфліктом інтересів" і додав, що після зустрічі з представниками "5 каналу" і ТВi виникло "відчуття, що у цій справі є певний тиск". Окрім того, за його словами, організація буде сподіватися на зустріч із президентом України Віктором Януковичем. "На жаль, нам в адміністрації президента пояснили, що Віктор Янукович не може нас зустріти до серпня місяця. І ми очікуємо серпня, для того щоб зустрітися з ним", - повідомив експерт. Жульяр також вважає, що повинна бути політична воля для того, щоб вплинути на ситуацію, і президент України "повинен покласти край конфлікту інтересів політичної та медійної влади", забезпечити незалежність медійних органів. Нагадаємо, раніше голова «Репортерів без кордонів» заявляв, що в Україні спостерігаються факти цензури.

За матеріалами: 5 канал

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі