Після перемоги проурядових сил на виборах у М'янмі країну поспіхом залишили 15 тисяч жителів

Поділитися
На минулих у неділю виборах у М'янмі більшість голосів (близько 80%) отримала партія, пов'язана з правлячою в країні військовою хунтою.
На минулих у неділю виборах у М'янмі більшість голосів (близько 80%) отримала партія, пов'язана з правлячою в країні військовою хунтою.Партія союзу, солідарності та розвитку, яка перемогла на виборах, тісно пов'язана з головою військового уряду генералісимусом Таном Шве. У прикордонних містах тривають зіткнення між урядовими військами і представниками народності карен. Не менше 15 тисяч осіб за добу перетнули кордон Бірми (М'янми) з Таїландом, рятуючись від насильства, що спалахнуло після виборів. Уряд королівства екстрено створює тимчасові табори для розміщення етнічних груп в районі Має Сот. Як повідомили у секретаріаті прем'єра Таїланду, "до прикордонного району направлено додаткові групи військ для допомоги біженцям, а також гуманітарну допомогу, продукти харчування і воду". Західні країни та правозахисні організації вже заявили, що вибори у Бірмі не були ані чесними, ані вільними.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі