Пенсійний фонд роз'яснив підприємцям на єдиному податку необхідність сплати 900 гривень до кінця року

Поділитися
Платники єдиного податку повинні доплачувати Пенсійному фонду вже з липня 2010 року. Про це повідомляє сайт Пенсійного фонду, посилаючись на зміни до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".
Платники єдиного податку повинні доплачувати Пенсійному фонду вже з липня 2010 року. Про це повідомляє сайт Пенсійного фонду, посилаючись на зміни до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".Враховуючи розмір мінімальної заробітної плати у 2010 році мінімальний страховий внесок для зазначених осіб становить у липні - вересні - 294 гривні, жовтні - листопаді - 301 гривня, грудні - 306 гривень. Оскільки, на сьогодні максимальна величина із якої вносяться страхові внески становить 13320 гривень, щомісячна сума самостійно визначеного страхового внеску, з урахуванням частини фіксованого або єдиного податку, не може перевищувати 4422,24 гривень. Сплата страхових внесків здійснюється протягом наступних 20 календарних днів від останнього календарного дня звітного кварталу, а саме: - За липень-вересень 2010 року - до 20 жовтня 2010 року; - За жовтень - грудень 2010 року - до 20 січня 2011 року. Детальне роз'яснення позиції Пенсійного фонду із даного питання можна прочитати тут. Раніше Київський апеляційний адмінсуд визнав недійсною постанову КМУ № 366, за якою приватним підприємцям, що обрали спрощену систему оподаткування, необхідно сплачувати додаткові страхові внески до Пенсійного фонду України в розмірі від 123,50 гривень на місяць.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі