Найбільший у світі вугільний порт зупинив роботу через акцію протесту екологів

Поділитися
© nikinform.com
Близько півсотні активістів-екологів руху «Припливна хвиля» зуміли потрапити на територію найбільшого в світі порту з відвантаження вугілля й цілковито паралізувати його роботу. Про це в неділю, 26 вересня, повідомили місцеві ЗМІ.
Близько півсотні активістів-екологів руху «Припливна хвиля» зуміли потрапити на територію найбільшого в світі порту з відвантаження вугілля й цілковито паралізувати його роботу. Про це в неділю, 26 вересня, повідомили місцеві ЗМІ. Порт належить компанії «Port Waratah Coal Services». Екологи проникли на його територію рано вранці, зуміли спуститися за допомогою мотузок у машинне відділення й прикували себе до механізмів вантажних кранів. Представник компанії, у відповідь на запитання чи насправді роботу порту паралізовано через акцію протесту організації «Припливна хвиля», відповів: «Так, все вірно». Це вже не перша акція вищеназваної групи. Всі її дії направлено на боротьбу з глобальним потеплінням. На думку екологів «Приливної хвилі», експорт вугілля з Австралії сприяє негативним змінам клімату.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі