На «Гайдамака.UA» група молодиків напала на охорону та організаторів фестивалю

Поділитися
Під час проведення фестивалю повстанської та патріотичної пісні «Гайдамака.UA» група із 15 молодиків у спортивних костюмах з битами напала на охорону та організаторів фестивалю. Пригода сталася у неділю, 26 вересня.
Під час проведення фестивалю повстанської та патріотичної пісні «Гайдамака.UA» група із 15 молодиків у спортивних костюмах з битами напала на охорону та організаторів фестивалю. Пригода сталася у неділю, 26 вересня.О 20:30 до столиків організаторів фестивалю підійшла організована група молодих чоловіків характерної зовнішності. У декого з них за спинами були заховані бейсбольні бити та палиці. Наблизившись до столика реєстрування учасників фестивалю, хулігани одразу розпочали побиття сидячих людей і продовжили напад бійкою з охоронцями фестивалю, яких виявилось на вході у кілька разів менше ніж нападаючих. Не чекаючи появи допомоги зі сторони головної сцени фестивалю, молодики з битами розбіглися по всій території, на якій проводились концерти та лекції. Два працівники міліції, які знаходились безпосередньо на фестивалі у формі, не побажали вжити хоч якихось ефективних заходів, тому ніхто з нападників, станом на 22:00, не був затриманий. За словами організаторів фестивалю, їхнє звернення до міліції міста Ірпіня за телефоном було просто проігноровано, незважаючи на те, що серед захисників фестивалю є постраждалі з травмами різного ступеню. Втікаючи від мобілізованих сил охорони фестивалю та учасників хулігани обіцяли повернутись з більшими силами, у звязку з чим охорону фестивалю було посилено, у тому числі силами добровольців із числа відвідувачів та учасників фестивалю «Гайдамака.UA». Нагадаємо, із 24 по 26 вересня в парку Перемоги міста Ірпінь проходить фестиваль повстанської та патріотичної пісні «Гайдамака.UA». В програмі фестиваля політичні дискусії та зустрічі з відомимим політиками, журналістами і громадськими діячами, а також концертні майданчики, на яких вже виступили або збираються виступити низка відомих українських гурнтів, таких как «Тінь сонця», «ТНМК», «От Вінта», «Мертвий Півень», «Тартак» і «Вертеп» та виконавців, серед яких Тарас Чубай, Ярослав Джусь і Тарас Компаніченко. Раніше народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко просив голову СБУ Валерія Хорошковського перевірити законність проведення фестивалю «Гайдамака.UA. За його словами, «музичні групи, виступ яких планується, відрізняються явно ксенофобською і націоналістичною спрямованістю текстів пісень».

За матеріалами proUA.com

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі