Лужков вирішив піти в політику і не оскаржувати в суді своє звільнення

Поділитися
© region.mnso.ru
Колишній мер Москви Юрій Лужков заявив, що не стане оскаржувати свою відставку у Верховному суді РФ. Про це 29 вересня повідомляється на сайті журналу The New Times, якому екс-мер російської столиці дав інтерв'ю.
Колишній мер Москви Юрій Лужков заявив, що не стане оскаржувати свою відставку у Верховному суді РФ. Про це 29 вересня повідомляється на сайті журналу The New Times,  якому екс-мер російської столиці дав інтерв'ю.Лужков також повідомив, що «йде в політику». Він зазначив, однак, що не збирається висувати свою кандидатуру на виборах президента в 2012 році. Раніше, 29 вересня, близький друг екс-мера Москви співак Йосип Кобзон повідомив, що Лужков планує оскаржити рішення президента про свою відставку у Верховному суді. «Юрій Михайлович сказав мені вчора, що він подасть до суду, - зазначив він. - Я сказав Юрієві Лужкову, що це абсолютно даремно, проте він - людина принципова і, очевидно, наполягатиме на своєму ». Нагадаємо, у вівторок, 28 вересня, президент РФ Дмитро Медведєв відправив у відставку Юрія Лужкова з посади мера Москви. Офіційне формулювання - у зв'язку з «втратою довіри». Тимчасово виконуючим обов'язки мера столиці Росії був призначений перший віце-мер Москви Володимир Ресін. У прес-службі президента заявили, що в Юрія Лужкова було два варіанти: або добровільно піти, або бути відстороненим з «жорстким формулюванням». Після відставки з поста столичного градоначальника він вийшов з провладної партії «Єдина Росія». Варто зазначити, що звільнення передувала масштабна інформаційна кампанія проти Юрія Лужкова на федеральних телеканалах, яка розпочалася 10 вересня. В ефірі були показані кілька фільмів і сюжетів, що присвячені діяльності і захопленням мера і його дружини. Сам Юрій Лужков неодноразово підкреслював, що, незважаючи на критику ЗМІ, у відставку йти не збирається. Після звільнення, як повідомляють російські ЗМІ, перевіркою діяльності екс-мера зайнялася прокуратура.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі