Facebook створює "вбивцю Gmail"

Поділитися
© kinokadr.ru
Соціальна мережа Facebook у понеділок представить власний поштовий сервіс під кодовою назвою Project Titan, який може стати серйозним конкурентом для Google, оскільки може забрати велику кількість користувачів з його поштового сервісу Gmail.
Соціальна мережа Facebook у понеділок представить власний поштовий сервіс під кодовою назвою Project Titan, який може стати серйозним конкурентом для Google, оскільки може забрати велику кількість користувачів з його поштового сервісу Gmail.Як повідомляє TechCrunch із посиланням на своє джерело, проект ризикує стати найпопулярнішим у світі поштовим сервісом, оскільки Facebook налічує півмільярда користувачів. Як припускає видання, Project Titan - це більш ніж оновлений сервіс існуючого месседжингу соціальної мережі. Project Titan отримає повноцінний функціонал, що включає доступ до скриньки користувача. Причому користувач зможе відкривати скриньку на таких поштових клієнтах, як Mozilla Thunderbird або Microsoft Outlook. Окрім того, його можна буде синхронізувати з іншими поштовими скриньками і різними мобільними пристроями. Новий сервіс експерти охрестили вже "вбивцею Gmail", оскільки він може забрати велику кількість користувачів з поштового сервісу Gmail, адже кількість користувачів Facebook налічує понад півмільярда. Однак під удар можуть потрапити й інші поштові провайдери. На даний момент Facebook використовує поштові служби, такі як Gmail, для того, щоб за допомогою електронних адрес спростити пошук друзів у соціальній мережі. Раніше у Google заявили, що зупинять автоматичний імпорт електронних адрес у Facebook і на інші сайти доти, поки послуга не буде обопільною. Згідно з даними Comscore за станом на літо 2009 року, основним провайдером поштових послуг в Інтернеті був сервіс Microsoft Hotmail із 343 млн щомісячних користувачів, Yahoo і Gmail посідали друге і третє місця відповідно з 285 млн і 146 млн користувачів.

За матеріалами: Взгляд.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі