Янукович доручив правоохоронцям з’ясувати ситуацію з ймовірним рейдерским захопленням «Тоніса»

Поділитися
Президент України Віктор Янукович дав доручення правоохоронним органам з’ясувати ситуацією, що виникла навколо телевізійного каналу «Тоніс». Про це у вівторок, 10 серпня, повідомляє прес-служба глави держави.
Президент України Віктор Янукович дав доручення правоохоронним органам  зясувати ситуацією, що виникла навколо телевізійного каналу «Тоніс». Про це у вівторок, 10 серпня, повідомляє прес-служба глави держави.Янукович підкреслив неприпустимість будь-якого незаконного втручання в діяльність ЗМІ в Україні. Нагадаємо, що трудовий колектив «Тоніса» раніше сьогодні звернувся з відкритим листом до президента з проханням запобігти знищенню і поглинанню телеканалу. Раніше «Дзеркало тижня» вже писало про проблемну ситуацію, що виникла в зв'язку з бажанням певних осіб отримати контроль над кредиторською заборгованістю підприємств співвласника банку Володимира  Костеріна. Телеканал «Тоніс» заснований у 1991 році. У період з 1997 по 2000 рік канал отримав право на телемовлення по всій території України з використанням усіх видів сигналу. На сьогоднішній день аудиторія «Тоніса», за  його даними, складає більше 18 млн осіб в 230 населених пунктах України. Загальний об'єм ефірного мовлення  24 години в  добу.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі