«Динамо» несподівано грає внічию з «Оболонню» та інші результати першого туру Чемпіонату України

Поділитися
У п'ятницю, 9 липня, відбулися перші поєдинки стартового туру Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011. Віце-чемпіон минулого сезону київське «Динамо» у столичному дербі несподівано зіграло внічию з «Оболонню», а «Арсенал» мінімально обіграв запорізький «Металург».
У п'ятницю, 9 липня, відбулися перші поєдинки стартового туру Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011. Віце-чемпіон минулого сезону київське  «Динамо» у столичному дербі несподівано зіграло внічию з «Оболонню», а «Арсенал» мінімально обіграв запорізький «Металург».У матчі-відкритті Чемпіонату луганська «Зоря» і ПФК «Севастополь» не змогли відкрити рахунок. Поєдинок у результаті закінчився   внічию. Київський «Арсенал» забив один   м'яч у ворота «Металурга» із Запоріжжя. За «канонірів» виділився Младен Бартулович. Поєдинок маріупольського «Іллічівця» і донецького «Металурга» закінчився внічю 1:1. За команди забивали Ігор Тищенко (56-а хвилина) і Мусавенкосі Мгуні (37-а хвилина) відповідно. А ось київське «Динамо» в столичному дербі несподівано не змогло здолати «Оболонь». Віце-чемпіон минулого сезону ще в першому таймі забив два м'ячі. Відзначилися грою Андрій Ярмоленко і Андрій Шевченко. Проте господарі поля змогли змінити хід поєдинку другої половини зустрічі. Дублем відзначився Олександр Мандзюк. Спочатку він скористався грубою помилкою воротаря «Динамо» Дениса Бойко, а потім уже в компенсований арбітром час, скориставшись сум'яттям біля воріт суперника, проштовхнув м'яч у сітку. Уже в суботу «Волинь» зіграє з «Ворсклою», а «Таврія» з «Металістом». «Дніпро» поміряєтся силами з «Карпатами», а «Шахтар» - з «Кривбасом».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі