Выдержки из письма Александра Мороза в адрес руководителей правоохранительных органов от 1

Поделиться
.09.99 «...Цілеспрямовані дії проти моїх прихильників здійснили правоохоронні органи Дніпропетровської області...

.09.99

«...Цілеспрямовані дії проти моїх прихильників здійснили правоохоронні органи Дніпропетровської області. Як зазначається в зверненні Народно-патріотичного об'єднання «Правда проти сили» (м. Кривий Ріг), місцева влада і правоохоронні органи влаштували методичне переслідування активістів цієї організації.

26 липня 1999 року через кілька годин після реєстрації мене кандидатом у президенти України, у приміщенні, де розташоване зазначене вище об'єднання, працівники місцевої міліції зробили обшук, одночасно вони намагалися затримати керівника передвиборчого штабу, мою довірену особу С.Іванченка.

Раніше, 24 липня 1999 року працівниками міліції було проведено обшук в квартирі іншого активіста міського штабу І.Богданова, формальним приводом для цього, зі слів міліції, був пошук аєрозольних балонів з фарбою. Під час обшуку фарби не знайшли. Проте були вилучені списки активістів Соціалістичної партії України для роботи у дільничних виборчих комісіях.

Враховуючи ситуацію, що складається у Львівському, Дніпропетровському та інших регіонах України напередодні виборів, вважаю необхідним звернутися до генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голови служби безпеки України проявити громадянську свідомість та відповідальність перед своїм народом і не допустити в Україні свавілля, беззаконня, наруги над людьми за їх політичні погляди.

Вибори - час здійснення народом України своїх конституційних прав. Ми всі у відповіді за те, щоб громадяни України могли вільно, без насильства, залякування та переслідувань зробити свій вибір...»

Поделиться
Заметили ошибку?

Пожалуйста, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку

Добавить комментарий
Всего комментариев: 0
Текст содержит недопустимые символы
Осталось символов: 2000
Пожалуйста выберите один или несколько пунктов (до 3 шт.) которые по Вашему мнению определяет этот комментарий.
Пожалуйста выберите один или больше пунктов
Нецензурная лексика, ругань Флуд Нарушение действующего законодательства Украины Оскорбление участников дискуссии Реклама Разжигание розни Признаки троллинга и провокации Другая причина Отмена Отправить жалобу ОК
Оставайтесь в курсе последних событий!
Подписывайтесь на наш канал в Telegram
Следить в Телеграмме