Офіційно: Фабрегас залишається в «Арсеналі»

Поділитися
Іспанський півзахисник лондонського «Арсеналу» Франсеск Фабрегас, якого цього літа намагалася придбати каталонська «Барселона», залишається в англійському клубі. Про це гравець повідомив сам в спеціальному звернені до фанатів, яке було оприлюднено в п'ятницю, 6 серпня.
Іспанський півзахисник лондонського «Арсеналу» Франсеск Фабрегас, якого цього літа намагалася придбати каталонська «Барселона», залишається в англійському клубі. Про це гравець повідомив сам в спеціальному звернені до фанатів, яке було оприлюднено в п'ятницю, 6 серпня.«Спершу я б хотів вибачитися перед усіма уболівальниками "Арсеналу" за те, що не повідомив про своє рішення  раніше. Проте до цього моменту я не знав, що робитиму. Не приховуватиму: перехід до "Барселони" був привабливим варіантом. У цій команді я навчився грати в футбол, це моє рідне місто, де живуть мої друзі і сім'я, я завжди мріяв грати в цьому клубі. В світі мало футболістів, які б про це не мріяли», - повідомив Фабрегас. За словами гравця, «Барселона» зробила за останній час дві пропозиції про його трансфер, проте вони були знехтувані «Арсеналом». «Я професіонал і розумію, що не продавати мене – прерогатива "Арсеналу". Я багатьом зобов'язаний клубу, тренерові і уболівальникам, поважаю це рішення і має намір зосередитися на новому сезоні з "Арсеналом"», - підкреслив гравець. При цьому Фабрегас запевнив уболівальників, що переговори з «Барселоною» припинено і він на 100% зосереджений на виступах за лондонський клуб. «Я – гравець "Арсеналу" і, виходячи на поле, думатиму лише про один клуб. З нетерпінням чекаю старту нового сезону і радий, що всі розмови позаду», – зазначено в його звернені. Варто відзначити, що 23-річний Франсеск Фабрегас, який цього літа став Чемпіоном світу в складі збірної Іспанії, є вихованцем каталонської «Барселони». У лондонський клуб він перейшов у шістнадцятилітньому віці. Він провів за «Арсенал» більше 180 поєдинків, наразі є капітаном «канонірів».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі