"Зоря" – "Брейдаблік": прогноз букмекерів, де і коли дивитися матч Ліги конференцій

Поділитися
© ФК Зоря
Луганці проведуть свій заключний поєдинок у єврокубковому сезоні.

У четвер, 14 грудня, луганська "Зоря" у польському місті Люблін на "Арені Люблін" зіграє з ісландським "Брейдабліком" у матчі 6-го туру групового етапу Ліги конференцій сезону-2023/24.

Букмекери вважають "Зорю" фаворитом майбутнього поєдинку. На перемогу українського клубу вони пропонують поставити із коефіцієнтом 1,79. Нічия – 4,05. Виграш ісландців – 4,50.

В Україні поєдинок буде доступний у прямому ефірі за підпискою на медіасервісі MEGOGO та платформою Volia TV. Стартовий свисток пролунає о 22:00.

Майбутній поєдинок уже не матиме турнірного значення. "Зоря" з 4 очками йде на третьому місці у групі B і втратила навіть математичні шанси на вихід до плей-офф Ліги конференцій. У "Брейдабліка" нуль набраних очок. У матчі першого кола в Ісландії "Зоря" здобула перемогу з рахунком 1:0.

Далі з квартету пройшли "Гент" та "Маккабі" Тель-Авів. Луганський клуб ще жодного разу у своїй історії не виходив із групи єврокубкового турніру.

Раніше повідомлялося про те, що у Лізі конференцій луганську "Зорю" опублікували з емблемою російського клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі