Жеребкування Євроліги: до Києва їде "Барселона"

Доповнено
Поділитися
Жеребкування Євроліги: до Києва їде "Барселона" © Eurosport
На жеребкуванні головного клубного баскетбольного турніру Європи, що відбулося у Барселоні, визначилися суперники українського чемпіона.

Київський "Будівельник", який став у кінці травня членом Євроліги, дізнався суперників у груповому етапі розіграшу турніру-2013/14.

Чемпіони України у рамках матчів у групі А пройдуть випробування дворазовим переможцем змагань "Барселоною", турецьким "Фенербахче", московським ЦСКА, який шість разів ставав найкращою командою Європи, а також з сербським "Партизаном" і французьким "Нантерром". Регулярний сезон Євроліги стартує 17 жовтня.

Всього в турнірі візьмуть участь 24 колективи, які розподілені на чотири групи по шість команд. Після закінчення першого етапу змагань чотири кращих команди виходять до наступного раунду, в якому суперники розподіляються у двох октетах. Команди які посіли місця з першого по четверте, зіграють між собою у чвертьфіналі. Примітно, що на цій стадії діє система плей-офф - матчі проходять до трьох перемог.

Потім переможці цих матчів візьмуть участь у розіграші "Фіналу чотирьох". Цей міні-турнір найкращих команд Європи відбудеться в Мілані у травні 2014 року. Саме в італійському місті і визначиться переможець Євроліги.

Результати жеребкування:

Група: "Барселона" (Іспанія), ЦСКА (Росія), "Фенербахче" (Туреччина), "Будівельник" (Україна), "Партизан" (Сербія), "Нантерр" (Франція).

Група: "Реал" (Іспанія), "Анадолу Ефес" (Туреччина), "Жальгіріс" (Литва), "Бамберг" (Німеччина), "Мілан" (Італія), "Страсбург" (Франція).

Група: "Олімпіакос" (Греція), "Монтепаскі" (Італія), "Унікаха" (Іспанія), "Галатасарай" (Туреччина), "Зелена Гура" (Польща), "Баварія" (Німеччина).

Група D: "Панатінаїкос" (Греція), "Маккабі" Т-А (Ізраїль), "Каха Лабораль" (Іспанія), "Локомотив-Кубань" (Росія), "Црвена Зірка" (Сербія), переможець кваліфікації.

Відзначимо, що на сьогоднішній день чемпіони України зумів зберегти лідерів - українця Артура Дроздова, а також литовця українського походження Михайла Анісімова. Підписано контракт з українським захисником, колишнім багаторічним гравцем київської команди Олександром Нерушем. При цьому розташування клубу покинув американський розігруючий один з найкращих гравців у сезоні Малкольм Ділейні. !zn

Читайте також:

Український баскетбольний талант став кращим європейцем на драфті НБА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі