Збірна України вирушила на матч із Сан-Марино без двох гравців основи

Поділитися
Збірна України вирушила на матч із Сан-Марино без двох гравців основи У Львові українці забили Сан-Марино 9 голів © football.ua
15 листопада підопічні Михайла Фоменка проведуть заключний матч відбіркового турніру ЧС-2014, в якому спробують набрати три очки.

Збірна України вирушила до Сан-Марино, де на стадіоні "Серравалле" зіграє з місцевою збірною у матчі відбіркового турніру чемпіонату світу-2014.

Головний тренер національної команди Михайло Фоменко взяв із собою 24 футболістів, заздалегідь відпустивши дискваліфікованих на цей поєдинок захисника Євгена Хачеріді і півзахисника Тараса Степаненка у свої клуби - "Динамо" і "Шахтар". Гравці у поєдинку проти Польщі отримали жовті картки і тепер повинні пропустити по матчу у рамках відбору.

Інші футболісти, які взяли участь у переможному поєдинку у Харкові, у команді і можуть допомогти своїй команді завоювати вирішальні три очки на виїзді у протистоянні з аутсайдером, якого українці обіграли в домашньому поєдинку з рекордним рахунком 9:0.

Нагадаємо, що гра з Сан-Марино стане заключною в рамках групового турніру європейської кваліфікації на чемпіонат світу-2014. Перемога в цьому поєдинку залишає українцям шанс на перше місце в групі Н. Однак це відбудеться лише у випадку, якщо англійці втратять очки у поєдинку з Польщею, який відбудеться 15 жовтня у Лондоні.

Нагадаємо, що поєдинок Сан-Марино-Україна відбудеться 15 листопада о 22:00. !zn

Читайте також:

Колишній бразилець Едмар почувається стовідсотковим українцем

У "Шахтарі" розглядають натуралізацію бразильця Тайсона, як можливість допомогти збірній

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі