Збірна України не гратиме з Каталонією, - ЗМІ

Поділитися
Збірна України не гратиме з Каталонією, - ЗМІ © football.ua
За інформацією українських ЗМІ, листа з Каталонії, про який говорили у Федерації футболу України, не існує. Офіційно питання ніхто не коментує.

Збірна України швидше за все так і не зіграє спаринги до початку вересня, про що повідомляли раніше.

Інформація про те, що у планах української збірної провести контрольний матч із Каталонією 22 травня, поки не знайшла офіційного підтвердження обох сторін. Більше того, за інформацією телепрограми "ПроФутбол", листа від каталонців, на який послався один з керівників Федерація футболу України Володимир Лашкул, не існує. У каталонській федерації повідомили, що не зверталися до українців з проханням провести матч.

Таким чином, швидше за все збір національної команди, який заплановано на кінець травня, відбудеться без проведення спарингів з іншими командами. Це один із варіантів, озвучених головним тренером "синьо-жовтих" Михайлом Фоменком.

Нагадаємо, що українці візьмуть старт у відборі до чемпіонату Європи-2016 8 вересня домашнім поєдинком проти Словаччини. Швидше за все за кілька днів до цієї зустрічі відбудеться товариський матч.

Раніше у розташуванні збірної було прийнято рішення відмовитися від проведення турне Південною Америкою у червні, в рамках якого було заплановано кілька спарингів, в тому числі і з учасниками чемпіонату світу-2014 Аргентиною і Кореєю. !zn

Читайте також:

Збірна України продовжує штурмувати рейтинг ФІФА

Фоменко просив українських футболістів перемогти США в ім'я єдності

Представлена офіційна пісня чемпіонату світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі