Збірна Нідерландів знову осоромилася у кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Збірна Нідерландів знову осоромилася у кваліфікації Євро-2016 Ісландія створила ще одну сенсацію кваліфікації Євро-2016
Голландці йдуть за невдалим графіком у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2016. Після трьох поєдинків у їхньому активі лише три очки.

Збірна Нідерландів знову осоромилася в кваліфікації Євро-2016, зазнавши другої поразки в змаганнях: у Рейк'явіку бронзові чемпіони світу програли Ісландії 0:2.

Дублем у ворота підопічних Гуса Хіддінка відзначився півзахисник англійського "Суонсі" Гільфі Сігурдссон.

В іншому поєдинку групи А Чехія на виїзді впевнено обіграла Казахстан 4:2, йдучи слідом за ісландцями - в активі обох команд по 9 очок. У Нідерландів лише третє місце і 3 залікових пункти.

Голландці в першому турі програли Чехії 1:2, не дотерпів до кінця поєдинку і у підсумку пропустивши гол в досить несподіваній ситуації. Вже у наступному матчі команда Хіддінка ледь не втратила очки і з Казахстаном. Але їм пощастило: казахстанці грали в меншості і в результаті під завісу зустрічі дозволили "помаранчевим" двічі розписатися у своїх воротах - 3:1.

Тому виїзд на Крижаний острів був для них з одного боку дуже важливим у плані турнірної боротьби, з іншого - приводом реабілітуватися в очах уболівальників. Але місія була провалена. Два швидких голи вивели Нідерланди з рівноваги. Команда атакувала протягом усього поєдинку, але ісландці стали стіною біля своїх воріт і не дали грізному супернику жодного шансу.

Відзначимо, що дві третини ігрового часу на полі провів представник київського "Динамо" Джермейн Ленс. Однак швидкий крайок не зумів допомогти своїй команді.

Як би там не було, але голландцям належить напружена боротьба не тільки за путівку на Євро-2016, але і за свій авторитет. А Ісландія написала напевно нову главу у своєму футболі: після невдало проведених стикових поєдинків у різних відбіркових турнірах, вони готові зробити все можливе, щоб пробитися на європейську першість безпосередньо.

Чемпіонат Європи. Відбірковий турнір

Група A

Ісландія, Нідерланди- 2:0 (2:0)

Голи: Сігурдссон, 10 - з пенальті (1:0). Сігурдссон, 42 (2:0).

Ісландія: Халльдорссон, Бьярнасон, Арнасон, Сігурдссон, Скуласон (Севарссон, 46), Халльфредссон, Гуннарссон, Сігурдссон, Бьярнасон, Бедварссон (Гісласон, 89), Сігторссон.

Нідерланди: Силлессен, ван дер Віл, де Врей, Мартінс Інді, Блінд, де Йонг, Афеллай (Фер, 78), Снейдер (Хюнтелар, 46), Роббен, ван Персі, Ленс (Промес, 68).

Попередження: де Йонг, 83.

Суддя: Веласко Карбальо (Іспанія).

13 жовтня. Рейк'явік. Стадіон "Лаугардалсвеллур".

Додамо, що 14 жовтня у кваліфікації Євро-2016 відбудуться поєдинки в групах D, F та I.

Раніше повідомлялося, що несподівано очки в третьому турі втратила збірна Росії, яка зіграла внічию 1:1 з Молдовою у Москві. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі