Українські тенісистки стартували з перемог на турнірі у Франції

Поділитися
Українські тенісистки стартували з перемог на турнірі у Франції Козлова вийшла у друге коло © btu.org.ua
Дві українки продовжують боротьбу за титул у Ліможі.

Марина Заневська і Катерина Козлова вийшли у друге коло турніру "Engie Open de Limoges" (призовий фонд - $ 115,000), який проходить в Ліможі, Франція.

Суперницею Заневської, яка є четвертою ракеткою України серед жінок і 140-м номером світового рейтингу, була іспанка Сільвія Солер-Еспіноса. Матч тривав 2 години 47 хвилин, а українка програла перший сет, але взяла наступні два при двох подачах навиліт і восьми подвійних помилках: 4:6, 6:3, 7:6 (7). Наступною суперницею Заневської буде Маргарита Гаспарян з Росії.

Шоста ракетка України та 165-й номер рейтингу WTA Катерина Козлова в першому колі зустрічалася з чешкою Барборой Крейчіковою. Поєдинок завершився в рамках двох сетів перемогою українки - 7:6 (5), 6:4. На рахунку Козлової чотири подачі навиліт і одна подвійна помилка. Українка у наступному колі зіграє з переможницею протистояння черногорки Данки Ковініч і латвійки Анастасії Севастової.

Зазначимо, що сьогодні стало відомо про календарні плани двох представників України в чоловічому Турі. Сергій Стаховський зіграє на турнірі в Мулерон-ле-Каптиф у Франції, а Денис Молчанов виступить на італійській першості в Ортізеї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі