За Кубок Співдружності збірна України знову побореться з Росією

Поділитися
За Кубок Співдружності збірна України знову побореться з Росією © com-cup.com
Молоді українці здобули п'яту перемогу поспіль на змаганнях в Санкт-Петербурзі і тепер, як і рік тому, зійдуться в боротьбі за головний трофей з російськими однолітками.

Молодіжна збірна України обіграла 1:0 білоруських однолітків і вийшла у фінал Кубка Співдружності.

Як і рік тому, суперником "синьо-жовтих" у вирішальному поєдинку турніру стане збірна Росія, яка в свою чергу у півфіналі розправилася з Естонією - 3:0. Нагадаємо, що в 2013 році росіяни обіграли Україну 4:2 і завоювали Кубок. Вирішальний поєдинок КС-2014 відбудеться 2 лютого.

Українці провели півфінальний поєдинок у традиицонной манері - в атаках і постійне загострення гри. Однак до певного моменту білорусам вдавалося зберегти свої ворота в недоторканності - команда Ігоря Ковалевича обрала захисну тактику на матч, тому розкривати її оборону "синьо-жовтим" було важко.

На 60-й хвилині Білорусі супроводжувала удача: м'яч після прицільного удару одного з українців м'яч влучив у штангу. Проте вже незабаром Фортуна повернула борг українцям - в одній з атак Семен Шестиловский зрізав м'яч у свої ворота і вивів вперед опонента. Сергій Ковалець вніс корективи в дії своїх підопічних, і матч був доведений до логічного завершення.

Після поєдинку Сергій Ковалець подякував своїх підопічних за виконання ігрового завдання і вихід у фінал, а також зазначив, що в матчі з Росією українці зіграють так само гостро і швидко, як у попередніх матчах.

"Я радий, що мої гравці витримали цей матч, високий ритм, проявили ігрову дисципліну. Сьогодні ми заслужили цінну перемогу. Хочу подякувати своїм футболістам за те, що працювали і продовжують працювати в такому режимі, за те, що вийшли у фінал", - зазначив Ковалець.

УКРАЇНА - БІЛОРУСЬ 1:0 (0:0)

31 січня 2014 року. Санкт-Петербург. Петербурзький СКК. 700 глядачів.

Судді: Володимир Москальов, Дмитро Жвакин, Єгор Болховітін

Україна: Махарадзе, Писко, Вакуленко, Братков, Приндета, Юрченко, Мемешев (Близниченко, 86), Калитвинцев (к), Тотовицький (Мішньов, 71), Малиновський (Акулінін, 59), Мірошниченко

Білорусь: Василючек, Клопоцкий, Карпович, Шестиловский, Шрамченко (Позняк, 84), Назаренко (Ковальов, 65), Савицький (к) (Жук, 89), Сокіл, Янченко (Гуренко, 77), Яблонський (Залеський, 85), Елезаренко (Капленко, 62)

Гол: Шестиловский (72, автогол)

Попередження: Елезаренко (51), Савицький (87)

Кращі гравці: Антон Братков, Антон Шрамченко.

Відзначимо, що в матчі за третє місце 2 лютого о 13:30 зійдуться Білорусь і Естонія, фінальна зустріч розпочнеться о 17:00. !zn

Читайте також:

Євро-2016: суперниками України по відбору може стати Іспанія або Росія

Збірна України зіграє з США в Харкові

Об'єднаний Суперкубок: "Шахтар" обіграв "Зеніт", "Металіст" поступився ЦСКА

Збірна України вдало стартувала на чемпіонаті Європи з футзалу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі