Євроліга: "Будівельник" у напруженій боротьбі поступився "Барселоні"

Поділитися
Євроліга: "Будівельник" у напруженій боротьбі поступився "Барселоні" Лідер "Барси" Хуан Карлос Наварро привів свою команду до перемоги © euroleague.net
Пограти на рівних з іспанською "Барселоною" киянам вдалося лише у першій половині поєдинку. Кияни терплять четверту поразку в Євролізі й тепер мають дуже сумнівні шанси на вихід у наступний раунд турніру.

Київський "Будівельник" поступився "Барселоні" 74:84 в рамках 5-го туру групового турніру Євроліги. Опиратися суперклубу кияни зуміли лише в першій половині матчу, яку вони виграли з двоочковим відривом. Проте надалі каталонці переламали хід боротьби і здобули перемогу.

В іншому матчі групи А "Фенербахче" виграв у "Нантера" 83:66. ЦСКА прийматиме сербський "Партизан" 15 листопада в Москві.

На старті кияни показали, що ні в чому не поступаються іменитому супернику. Навіть коли каталонці пішли у 8-очковий відрив, підопічні Айнарса Багатскіса зібралися і наздогнали опонента. У "будівельників" виходила гра під щитами, а також пішли кидки. Як підсумок, перемога в першій половині 48:46.

Проте після великої перерви гра господарів розладналася: спочатку це проявилося в нездатності забити з вигідних ситуацій, а потім каталонці додали в атакувальної міці і стали один за іншим набирати залікові бали. У ці моменти в повній мірі проявилося перевага гостей у виконавській майстерності.

Фактично після того, як рахунок на початку четвертої чверті став 64:56 на користь каталонців, на майданчику була лише одна команда. У фаворита в кільце залітало все, що летіло. Але справедливості заради відзначимо, що "будівельники" не впали духом і зуміли вийти з цієї ситуації з високопіднятою головою - 74:84.

Нагадаємо, що наступний поєдинок в Євролізі 22 листопада в Стамбулі проти місцевого "Фенербахче".

Читайте також:

Євроліга: "Будівельник" розгромлений головною сенсацією турніру

Баскетболіст Олексій Лень став сьомим українцем, дебютировавшим в НБА

Євробаскет: на будівництво тренувальних баз витратять 300 мільйонів держкоштів

Презентовано логотип Євробаскету-2015 в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі