Взимку в "Карпатах" не буде нових футболистів

Поділитися
Взимку в "Карпатах" не буде нових футболистів "Карпати" робитимуть ставку на молодь
У Львові продовжать довіряти молодим виконавцям, що прийшли до команди з молодіжних складів.

У "Карпатах" поки не підтвердили інформацію про можливий продаж півзахисників Павла Ксьонза та Володимира Костевича відповідно до "Динамо" та "Дніпра", але підкреслюють, що залишити команду Ігора Йовічевича може будь-хто.

Генеральний директор львів'ян Ігор Дедишин заявив, що скоріше за все придбань у зимове міжсезоння не буде, адже у "Карпатах" досі підтримують курс на формування команди за допомогою місцевих вихованців.

"Придбань не буде. Ми зробили курс на власних вихованців. Невже хтось думає, що ми змінюватимемо вектор кожного трансферного вікна? На збори з командою поїде, як мінімум, три футболісти з U-19 та кілька гравців дубля", - підкреслив Дедишин.

Додамо, що наприкінці осіннього сезону стало відомо про від'їзд зі Львову словенського захисника Ґрегора Балажица. Сам футболіст заявив, що не має намір продовжувати співробітництво з "Карпатами", але поки формально залишається гравцем "біло-зелених". Контракт словенця із "Карпатами" завершується влітку 2015-го, а чинна трансферна вартість футболіста складає приблизно 1,2 міліони євро.

23 грудня в Федерації футболу України повідомили про те, що у рамках санкцій Карпати можуть відправити до першої ліги за борги перед футболістами. Мова йде про екс-гравців Івана Мілошевича та Артема Федецького.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі