Володимир Кличко має намір повернути у сім'ю пояс старшого брата

Поділитися
Володимир Кличко має намір повернути у сім'ю пояс старшого брата Брати Клички зібрали всі чемпіонські пояси в суперважкій вазі
Незабаром вболівальники боксу можуть стати свідками непересічної події, коли чемпіонські пояси всіх провідних версій будуть належати одному спортсмену.

Українець Володимир Кличко оголосив про намір завоювати титул чемпіона світу у суперважкій вазі за версією Світової боксерської ради (WBC), який донедавна належав його старшому братові Віталію.

Відзначимо, що на сьогоднішній день Кличко-молодший володіє чотирма поясами за провідним версіями - WBA, WBO, IBF, IBO, а також званням чемпіона світу за версією журналу Ring.

Пояс чемпіона світу за версією WBC став вакантним після того, як рада визнала Віталія Кличка почесним чемпіоном. Якщо українець вирішить повернутися на професійний ринг, то він буде першим, з ким доведеться битися майбутньому претенденту або володареві титулу. Втім, сам Віталій Кличко оголосив про те, що завершує кар'єру боксера.

"Очевидно, що моя мета - повернути титул WBC у сім'ю", - зазначив Володимир в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

Втім, найближчим часом Володимиру необхідно захищати титул за версією WBO. Претендентом на цей пояс є австралійський боксер Алекс Ліпаї. Приблизно у цей час відбудеться поєдинок за вакантний титул WBC. Лише після того, як визначиться, хто ж став його власником, команді Кличка доведеться сісти за стіл переговорів і домовитися про об'єднавчий бій.

Нагадаємо, Володимир Кличко провів останній бій 5 жовтня 2013 року, коли у Москві за очками здолав росіянина Олександра Повєткіна. !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" здобули третю перемогу поспіль, впевнено здолавши "Італійський Грім"

Олександр Усик нокаутував суперника у другому поєдинку на профірингу

У Кличка немає планів зустрічатися з переможеним Повєткіним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі