"Він повернувся додому" - "Реал" представив нового головного тренера

Поділитися
"Він повернувся додому" - "Реал" представив нового головного тренера Бенітес змінив у "Реалі" Анчелотті © marca.com
Рафа Бенітес підписав з мадридським клубом контракт на три роки, Флорентіно Перес вірить у нового наставника.

Як і анонсувалося раніше, Рафа Бенітес призначений новим головним тренером "Реала". Сьогодні відбулася прес-конференція, на якій іспанець, підписавший контракт на три роки, був представлений громадськості.

55-річний Бенітес, який народився, займався футболом, закінчував університет і починав тренерську кар'єру в Мадриді, насилу стримував емоції і був небагатослівний: "Це дуже емоційний день. Я повернувся додому і сподіваюся, що ми зуміємо виграти трофеї".

Куди більше говорив президент "Реала" Флорентіно Перес: "Сьогодні ми починаємо нову еру і впевнені, що новий тренер, який є одним з кращих у своїй справі, зробить нас сильнішими. Бенітес - це людина, яка живе і дихає футболом, професіоналізмом і Мадридом з дитячих років. Він мріяв про цей момент і нарешті повернувся додому".

Бенітес став десятим тренером "Реала" за 12 років, які клубом керує Перес. Нагадаємо, раніше з посади головного тренера мадридців був звільнений Карло Анчелотті. А Бенітес останні два сезони провів у "Наполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі