Відомий український боксер назвав фаворита у поєдинку Ф'юрі – Усик

Поділитися
Відомий український боксер назвав фаворита у поєдинку Ф'юрі – Усик © Boxingscene
До бою лишилося два тижні.

Український боксер середнього дивізіону Сергій Дерев'янченко поділився думкою про майбутній поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

"Я віддаю невелику перевагу Ф'юрі. Якщо Усик працюватиме поблизу, а потім намагатиметься "розривати" дистанцію, то Ф'юрі його на цьому може підловити за рахунок довгих рук. Тому все-таки ставлю на те, що Усик буде маневрувати більше і використовувати кут атак.

У Ф'юрі гарний захист. Він використовує багато фінтів, постійними цими рухами може запутати суперника. Усику буде непросто пробити цей захист. Можливо, навіть правильніше сказати, що шанси у цьому поєдинку 50/50. В обох є свої козирі. Обидва мають те, за рахунок чого вони можуть перемогти", – заявив Деревянченко.

Нагадаємо, поєдинок за звання першого з 1999 року абсолютного чемпіона світу у суперважкому дивізіоні Усик – Ф'юрі відбудеться 17 лютого у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Боксери планували зустрітися 23 грудня, але команда Ф'юрі захотіла перенести бій, щоб британець відновився після тяжкої перемоги над Френсісом Нганну.

Раніше Ф'юрі розкрив подробиці своєї підготовки до бою проти Усика.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі