"Віддали всі сили": головний тренер "Шахтаря" вибачився після розгрому від "Феєнорда" у Лізі Європи

Поділитися
Йовічевіч відзначив самовіддачу гравців © ФК Шахтер
Ігор Йовічевіч взяв відповідальність за результат на себе.

Головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевич прокоментував розгром від "Феєнорда" (1:7) у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Сталося те, що одна команда була кращою за нас, і це був "Феєнорд". Маємо привітати "Феєнорд" з гарною грою. Бувають такі дні, це футбол.

Хочу вибачитись перед українськими вболівальниками, які сподівалися на нас, на сьогоднішній прохід. На жаль, вийшов такий матч. Мушу зробити багато висновків, я візьму відповідальність на себе як тренер, не ховаючись за цим результатом. Але ми віддали максимум зусиль, які мали сьогодні. Просто віддали хлопці усі сили.

Цього не було достатньо, і це було видно у кожному єдиноборстві – карали нас за кожну помилку. То справді був визначальний чинник.

Це для нас перший досвід, десятий матч у нинішньому євросезоні, Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Були й ключові матчі за прохід: із "Селтіком", коли вийшли з групи, потім "Ренн" обіграли. Але сьогодні ми потрапили на найкращу команду, у якої те, що били по воротах – все залетіло. І маємо віддати належне, тому що "Феєнорд" – це топ-команда на сьогоднішній день", – цитує Йовічевіча пресслужба "Шахтаря".

Донецький клуб був останнім представником України у поточному єврокубковому сезоні.

"Феєнорд" – "Шахтар" 7:1: ключові моменти та відео голів матчу плей-офф Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі