Ван Дамм сів на шпагат на двох вантажівках, що рухалися

Поділитися
Ван Дамм сів на шпагат на двох вантажівках, що рухалися Ван Дамм сів на шпагат на двох рухомих вантажівках © youtube.com
Акторові запропонували показати свій знаменитий шпагат, стоячи на дзеркалах двох вантажівок, що їдуть заднім ходом. Трюк виконується без страховки.

Ван Дамм сів на шпагат на двох рухомих вантажівках
Ван Дамм сів на шпагат на двох рухомих вантажівках

Рекламники Volvo демонструють точність нової системи управління Dynamic Drive Steering. Починалося все з хом'ячка Чарлі, що керує 15-тонною вантажівкою. Тепер в хід пустили важку артилерію: акторові Жан-Клоду Ван Дамму запропонували показати свій знаменитий шпагат на двох точках, стоячи на дзеркалах двох вантажівок, що їдуть заднім ходом.

Інакше ніж Epic Split ("Епічний шпагат" - так називається цей ролик) дійство і не назвеш: і Ван Дамм, і два золотистих "Глобтроттера" виглядають у променях сонця просто неперевершено. При цьому трюк виконується без страховки.

Відео набрало більше 5,5 мільйона переглядів на YouTube, і, треба сказати, цілком заслужено.

Напередодні тесту Volvo опублікувала ще один ролик, де камера зафіксувала, як акторові пояснюють суть випробування. Здається, Жан-Клоду стає не на жарт страшно, коли він міркує про ступінь ризику.

Систему Dynamic Drive Steering рекламники Volvo просувають за допомогою вкрай нестандартної рекламної кампанії. Крім хом'яка Чарлі, вантажівки на точність і міцність випробували еквілібристка Фейс Дікі і президент Volvo Клаес Нільсен. Ці ролики теж змушують серце битися частіше. Нільсен хоча б одягнув каску, а ось Дікі, як Ван Дамм, працювала, покладаючись лише на власну спритність і досвід двох водіїв.

Читайте також:

Захід іронізує над Путіним: отримавши дев'ятий дан із тхеквондо, він затьмарив Чака Норріса

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі