В УЄФА почали розслідування інциденту з уболівальниками на трибунах НСК "Олімпійський"

Поділитися
В УЄФА почали розслідування інциденту з уболівальниками на трибунах НСК "Олімпійський" © football.ua
Під час матчу кваліфікації Ліги Чемпіонів між "Дніпром" і "Копенгагеном" стався конфлікт між вболівальниками на трибунах київського стадіону.

В УЄФА почали розслідування інциденту, що виник у перерві матчу третього раунду кваліфікації між "Дніпром" і "Копенгагеном".

Рішення у справі будуть приймати 14-го серпня на наступному дисциплінарному засіданні УЄФА.

Нагадаємо, у перерві поєдинку, який у підсумку завершився нульовою нічиєю, близько двох десятків фанатів з сектору ультрас "Дніпра" намагалися потрапити до групи гостьових вболівальників, які розмістилися на сусідній трибуні. У підсумку, данці почали рятуватися втечею від дніпропетровців, перелізли огорожі і прибігли на місце, де футболісти виходять на поле з роздягалень. Суддя поєдинку Андре Маррінер вивів команди з поля і відновив гру лише хвилин через 10.

Додамо, що ще у першому таймі за спостереженнями кореспондента ZN.UA, який перебував поблизу трибун, де були данці, відзначалась досить зухвалу і навіть агресивна поведінка приїжджих фанатів, які явно виявляли інтерес до візаві. Проте, напевно, вони сподівалися, що від гніву дніпропетровців їх врятують стюарди. Однак вони не зуміли належним чином виконати свої функції, проґавивши момент, коли конфлікт можна було погасити на початковій стадії.

Як би там не було, але в УЄФА, мабуть, мають намір взяти до уваги лише те, що стало надбанням широкої громадськості, а ось зухвала поведінка гостей залишиться до без належного розгляду.

Додамо, що саме згідно з рішенням УЄФА звітний матч було перенесено з Дніпропетровська до Києва. Поєдинок між відбудеться 6 серпня у Копенгагені. !zn

Читайте також:

Маркевич пояснив бляклу гру "Дніпра " на старті Ліги Чемпіонів кадровим дефіцитом

ФІФА поки не реагує на вступ кримських клубів у чемпіонат Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі