Ультрас зажадали від Конькова повернути глядачів на трибуни

Поділитися
Ультрас зажадали від Конькова повернути глядачів на трибуни © football.ua
Представники фанатського руху всіх 15 клубів Прем'єр-ліги знову виступили єдиним громадським фронтом - цього разу, протестуючи проти, на їх погляд нелогічного і навіть ганебного, рішення проводити матчі без глядачів.

Представники фанатського руху України звернулися до президента Федерації футболу України Анатолію Конькову з вимогою скасувати рішення виконкому про проведення низки матчів Прем'єр-ліги України, а також фіналу Кубка країни без глядачів.

За словами вболівальників, затвердження ФФУ про те, що провести поєдинки при пустих трибунах - є виконання рекомендацій МВС, некоректні, бо в самому силовому відомстві заявляють про інше трактування: у тексті клопотання говорилося про те, що фінал Кубка України повинен пройти без глядачів у разі його проведення в Харкові.

"Про зміст ходатайтства нам розповів начальник відділу безпеки спортивних заходів Департаменту охорони громадського порядку МВС України Денис Мовчан", - йдеться в заяві ультрас.

"Ще раз нагадуємо, що на наш погляд, найбільш безпечним місцем для проведення фіналу Кубка України є Львів. Це місто максимально віддалений від східної межі і ще жодного разу у своїй історії не приймав такі ігри. Львівська Самооборона, фанати і міський голова Андрій Садовий, а також міліція Львова, готові взяти на себе відповідальність за безпеку під час проведення фіналу, а також гарантувати порядок у місті", - стверджують уболівальники.

Нагадаємо, що у фіналі Кубка України зустрінуться "Динамо" і "Шахтар": в клубах вже заявили про своє невдоволення рішенням ФФУ. Матч відбудеться 15 травня, а місце його проведення у Федерації обіцяють назвати в понеділок 12 травня.

На їх погляд, проведення фіналу Кубка України при пустих трибунах - приниження для всіх українців, а також один з фактів, який буде вказувати на неможливість влади контролювати ситуацію в країні.

Зазначимо, що під заявою підписалися представники всіх 15 клубів Прем'єр-ліги. Ультрас сподіватися на те, що ФФУ перегляне своє рішення.

Раніше ультрас київського "Динамо" заявили про те, що в разі проведення фіналу Кубка без глядачів, вони прибудуть для перегляду матчу в Будинок футболу, де і розміщений офіс ФФУ.

Нагадаємо, що сам Ковзанів визнав, що футбол в першу чергу існує для глядачів, однак їх безпека повинна бути на першому місці. !zn

Читайте також:

Фінал Кубка України: ФФУ пропонує Полтаву, Булатов - проти з-за можливих зіткнень

Булатов розповів, як переконував президента ФФУ не зривати матч зі збірною США

У Харкові ультрас "Металіста" і "Дніпра" влаштували багатотисячне ході за єдину Україну

Матч "Динамо" - "Шахтар" розпочався яскравим модульним шоу на підтримку єдності України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі