Українські лучники завоювали "золото" Європейських ігор

Поділитися
Українські лучники завоювали "золото" Європейських ігор Лучники стали тріумфаторами Євроігор © XSport
Після успішного виступу чоловічої команди зі стрільби з лука в активі нашої збірної є вже дві медалі вищої проби.

Чоловіча збірна України зі стрільби з лука (Георгій Іваницький, Маркіян Івашко, Віктор Рубан) здобула перемогу у фіналі командних змагань на Європейських іграх, які проходять в Баку.

У чвертьфіналі українське тріо залишило за бортом змагань діючих Олімпійських чемпіонів з Італії (6:2), у півфіналі наші спортсмени виявилися точніше Нідерландів (5:3), а у фінальному поєдинку здолали іспанську команду - 5:4.

Це "золото" стало другим для України на Європейських іграх і дозволило нашій збірній на даний момент піднятися на одинадцяте місце в медальному заліку. Першу золоту медаль, нагадаємо, Україні принесла борчиня Аліна Стадник-Махиня.

Крім того, сьогодні, 18 червня, скарбничка збірної вже поповнилася "сріблом" і "бронзою". Срібну нагороду виграла велогонщиця Ганна Соловей, а бронзову - жіноча команда зі стрільби з лука (Вероніка Марченко, Анастасія Павлова і Лідія Січенікова).

Європейські ігри в Баку стартували 12-го червня і триватимуть до 28-го червня. Українська збірна поки що завоювала шістнадцять медалей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі