УАФ звернулася до ФІФА через участь кримських клубів у чемпіонаті Росії

Поділитися
Кримські клуби гратимуть у чемпіонаті РФ.

УАФ звернулася до ФІФА через участь кримських клубів у чемпіонаті Росії.

"Ми довели до вашого відома подробиці щодо чергових протиправних дій російської терористичної держави та РФС щодо української держави та футболу, зокрема спроби інтеграції футбольних клубів із тимчасово окупованих регіонів України до регулярних національних чемпіонатів Росії.

УАФ наполягає на розгляді ФІФА та УЄФА протиправного процесу поглинання суб'єктів українського футболу росіянами та пошуку можливостей для недопущення розвитку цього процесу у майбутньому. Також звертаємося до ФІФА та УЄФА з проханням розглянути можливість позбавлення РФС членства у ФІФА та УЄФА через доведену невідповідність вимогам статутів керівних органів світового та європейського футболу та цінностям всесвітньої футбольної родини", - йдеться у заяві УАФ.

Нагадаємо, ФК "Севастополь" із тимчасово окупованого Криму отримав сертифікат для участі у другій лізі Росії (третій національний дивізіон).

Також наголошувалося, що російські чиновники планують залучити до своїх змагань ще команди з Криму – "ТСК-Таврія", "Рубін" та "Океан".

Раніше повідомлялося про те, що український клуб підписав футболіста, який виступав в окупованому Криму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі