УАФ дискваліфікувала президента "Олімпіка" на 5 років за дії після матчу з "Шахтарем"

Поділитися
УАФ дискваліфікувала президента УАФ винесла рішення © скриншот видео
Владислав Гельзін відсторонений від футболу.

Президент донецького "Олімпіка" отримав дискваліфікацію на 5 років, повідомив відповідальний секретар КДК УАФ Ігор Грищенко.

"УАФ прийняла рішення заборонити Гельзіну будь-яку футбольну діяльність терміном на 5 років, плюс 5 років умовно, а також фінансовий штраф у розмірі 250 000 гривен за його дії під час і після матчу з"  Шахтарем". Він неправомірно вривався в суддівську кімнату, тиснув на арбітрів і міг вплинути на їх поведінку на полі, а також нецензурно висловлювався після матчу під час прямого ефіру.

За поведінку і шкоду репутації футболу Гельзін отримав покарання, пряма санкція - 5 років, плюс 5 - умовно з випробувальним терміном на 2 роки після закінчення прямої санкції. Рішення може бути оскаржене в апеляційному комітеті УАФ, а після - в Лозанні", - сказав Грищенко в ефірі телеканалів" Футбол ".

Нагадаємо, що на 38-й хвилині березневого матчу УПЛ проти "Шахтаря" "Олімпік" заробив кутовий, після якого нападник Нкенг переправив м'яч у ворота Трубіна.

Головний арбітр матчу Юрій Іванов переглянув момент і скасував гол, зафіксувавши офсайд у Снурніцина, який брав участь в епізоді.

Цей момент стався за рахунку 1:0 на користь "Шахтаря", а сама гра з таким результатом і завершилася.

Після закінчення поєдинку Владісав Гельзін увірвався в прямий ефір і емоційно з нецензурними виразами прокоментував даний епізод.

Раніше повідомлялося про те, що президент "Олімпіка" двічі вривався в кімнату суддів матчу проти "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі